طرز درست كردن اش رشته
طرز تهیه آش رشته مجلسی برای 4 نفر به روش رستورانی آش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به عنوان ساده ترین غذا از آن یاد می شود. آش رشته یکی
طرز تهیه آش رشته
آش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به عنوان ساده ترین غذا از آن یاد می شود. آش رشته یکی از متداول ترین این آش ها است که در شهرهای مختلف به روش های گوناگون پخته می شود. این روش که در دستور زیر بیان شده است، ساده ترین روش برای تهیه آش رشته خوشمزه است. سبزی آش شامل اسفناج و گشنیز و جعفری و شوید و تره است که به عنوان سبزی آش فروخته می شود. میزان حبوبات آش نیز دلبخواه است که کاملا سلیقه ای است. در این دستور میزان استاندارد حبوبات در آش بیان شده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش رشته در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل ساده و خوشمزه به روش سنتی
آش یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که همیشه طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع آش، آش دوغ استمواد لازم برای ۴ نفرلوبیا چیتینصف پیمانهلوبیا سفیدنصف پیمانهعدسنصف پیمانهنخودیک و نیم پیمانهآب۸ پیمانهرشته آشینصف بستهسبزی آش۴ الی ۵ پیمانهنعنا داغبه مقدار دلخواهنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمزردچوبهبه مقدار لازمکشک و پیاز داغ و نعنا داغجهت تزیینطرز تهیه آش رشته
مرحله اول
در صورت تمایل می توان به جای مقدار مواد لازم بالا، از هر حبوبات ۱ پیمانه در نظر گرفت تا آش پر ملات تری داشته باشیم. برای تهیه آش رشته خوشمزه و مجلسی در ابتدای کار، حبوبات را شسته و از ۱ شب قبل در آب به صورت جداگانه خیس می کنیم.
مرحله دوم
می توان در این مدت چند بار آب آن را عوض کرد تا نفخ آن به طور کامل گرفته شود. در ادامه یک قابلمه برداشته و ۸ پیمانه آب درون آن می ریزیم. حبوبات غیر از عدس را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزد. می توان حبوبات را جدا گانه نیز پخت.
مرحله سوم
بعد از این که حبوبات پخته شد، سبزی که شامل اسفناج و گشنیز و جعفری و شوید و تره می باشد را پس از پاک کردن، می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس سبزی ها را به صورت درشت خرد می کنیم.
طرز تهیه آش جو مجلسی به روش سنتی با طعمی بی نظیر
آش جو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که معمولا در مناسب ها و دورهمی…
مرحله چهارم
در این مرحله سبزی خرد شده را به همراه عدس و ادویه ها اضافه می کنیم. بعد از ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت که سبزی و حبوبات کامل پخته شد، نصف بسته رشته آش را به آن اضافه کرده و کمی هم نعنا خشک به آن اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
دو عدد پیاز را شسته و پوست کنده و به صورت خلالی خرد می کنیم. سپس آن را درون تابه سرخ می کنیم. نصف آن را به آش اضافه می کنیم و نصف دیگر را برای تزیین کنار می گذاریم. حدود ۱۵ دقیقه بعد که رشته ها هم پخته شد، زیر گاز را خاموش می کنیم.
مرحله ششم
می توان در این مرحله مقداری کشک نیز به آن اضافه کرد. در ادامه نمک آن را نیز تنظیم می کنیم. میزان نمک بستگی به شوری کشک و رشته دارد. سپس درون کاسه مورد نظر می ریزیم و با کشک و پیاز داغ و سیر داغ تزیین می کنیم.
طرز تهیه آش کشک ساده به روش تهرانی و با طعمی بی نظیر
آش کشک یکی از انواع آش های قدیمی و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شودنکات تهیه آش رشته
چسبیدن رشته های آش به هم
رشته های آشی به صورت عادی هم مستعدد چسبیدن به هم هستن و اگر یک سری نکات ریز را رعایت نکنیم این مشکل تشدید می شود. مهم ترین دلیل چسبیدن رشته های آش به هم این است که ظرفی که برای تهیه آش رشته استفاده کرده ایم کوچک است و گنجایش کافی ندارد. به همین دلیل توصیه می شود برای پخت آش رشته، حتما از یک قابلمه بزرگ استفاده شود.
طرز تهیه آش رشته به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر 4.8 58