طرز تهیه اش ماش
طرز تهیه آش ماش خوشمزه و مجلسی غلیظ برای سرماخوردگی آش ماش یکی از انواع آش های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور
طرز تهیه آش ماش
آش ماش یکی از انواع آش های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشورمان با روش های بسیار متنوعی پخته می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش ماش در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
طرز تهیه آش ترش خوشمزه و مخصوص شمالی مرحله به مرحله
آش ترش از آن دسته غذاهای خوشمزه ای است که در بسیاری از استان های ایران تهیه می شود️مواد لازم برای ۴ نفرماش۱ پیمانهبرنجنصف پیمانهجو پرکنصف پیمانهگوشت گوسفندی۲۵۰ گرمسبزی آش۱٫۵ پیمانهپیاز۱ عدد متوسطپیاز داغ و نعناع داغنصف پیمانهکشکنصف پیمانهنمک و فلفل سیاهبه اندازه کافیروغن مایع و زردچوبهبه اندازه کافیدستور پخت آش ماش
مرحله اول
ابتدا ماش را در یک کاسه آب می خیسانیم و اجازه می دهیم به مدت ۶ ساعت استراحت کند تا نفخ ان گرفته شود. برای شروع آشپزی پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن مایع داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و خوب تفت می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله کمی زردچوبه اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه تفت دادن گوشت را به قابلمه اضافه می کنیم و گوشت را هم کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند سپس ۶ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت به مدت یک ساعت بپزد.
مرحله سوم
در این مرحله قابلمه ای که برای پخت آش در نظر گرفته ایم را روی حرارت قرار می دهیم و تا نیمه آنرا آب پر می کنیم سپس جو پرک را اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت بپزدو لعاب بیندازد. در ادامه سبزی آشی را به صورت درشت خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
طرز تهیه آش اوماج ساده و خوشمزه مخصوص سرماخوردگی
آش اوماج یکی از انواع آش اصیل ایرانی است که معمولا در فصل پاییز و زمستان پخته می شود
مرحله چهارم
زمانی که جو پرک لعاب انداخت ماش را آبکش می کنیم و به جو پرک اضافه می کنیم. سپس اجازه می دهیم ماش هم به مدت یک ساعت روی حرارت بماند و به خوبی بپزد. هر چند دقیقه یک بار جو پرک و ماش را هم می زنیم تا ته نگیرند.
مرحله پنجم
پس از اینکه ماش هم به خوبی پخت برنج را می شوییم و به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه گوشت مغز پخت شد انرا از قابلمه خارج می کنیم و به صورت ریش ریش خرد می کنیم، سپس به همراه آب گوشت به قابلمه اصلی آش اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله نصف پیاز داغ را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه و سبزی آش اضافه می کنیم و دیگر درب قابلمه را نمی گذاریم زیرا سبزی آش بد رنگ می شود. حالا باید اجازه دهیم تا آش جا بیفتد و به غلظت مورد نظرمان برسد.
مرحله هفتم
حدودا ۴۵ دقیقه بعد آش ما آماده می شود. پس از اینکه آش جا افتاد و غلظت خوبی داشت حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم، سپس آش ماش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه پیاز داغ، نعناع داغ و کشک تزیین کرده و سرو می کنیم.
طرز تهیه آش ماش خوشمزه و مجلسی غلیظ برای سرماخوردگی
4.9
126